Kuvanveistokurssi 1.7. 5.7.2019

Kesän kuvanveistokurssi keskittyy kolmiulotteisen ilmaisun perusteisiin ja opiskelijoiden oman ilmaisun vahvistamiseen. Kurssitöinä teemme veistoksia savesta. Käymme läpi erilaisia kuvanveiston osa-alueita: figuratiivista kuvanveistoa kuten ihmisen anatomian hahmottamista sekä abstraktimpaa kolmiulotteista ilmaisua yksilöllisesti jokaisen kurssilaisen lähtötason ja kiinnostuksen kohteiden mukaisesti. Veistoksiin on mahdollista yhdistää myös muita materiaaleja.

Työskentelyn ja yksilöohjauksen lomassa pidämme päivittäin toiminnallisen keskustelutuokion, jossa herättelemme ajatuksia ja aisteja oman ilmaisun ja itsetuntemuksen vahvistamiseen.

Kurssi sopii sekä vasta-alkajille että jo aiemmin kuvanveistoa harrastaneille. Materiaaleina itsestään kuivuva savi tai poltettava savi. Työskentelyä sään mukaan sisä- ja ulkotiloissa. Työskentelyä on mahdollista jatkaa myös iltaisin itsenäisenä työskentelynä

Kurssin laajuus 35 tuntia.

 

Opettaja
Kuvanveistäjä, kuvataiteilija YAMK Satu Jaatinen

Kurssimaksut
A-hinta  355 € (opetus ja majoitus täysihoidossa 2 hh)
B-hinta  260 € (opetus, lounas ja päiväkahvi)
C-hinta  375 € (opetus ja majoitus täysihoidossa 1 hh)

Ilmoittautuminen 1.2.2019 alkaen

 

Ilmoittaudu

Tulostettava ilmoittautumislomake

 

Ilmoittautua voi myös esitteen ilmoittautumislomakkeella.

Kurssille tulee ilmoittautua viimeistään kaksi viikkoa ennen kurssin alkua.
Mikäli kurssilla on tilaa, ilmoittautumisia otetaan vastaan kurssin alkuun asti.

Ilmoittautumislomakkeen lähetettyäsi saat sähköpostiisi vahvistusviestin siitä, että ilmoittautumisesi on vastaanotettu. Vahvistusviesti on samalla myös hyväksymisilmoitus kurssille. Jos kurssi on täynnä tai kurssi peruuntuu, ilmoitamme siitä erikseen.

Kurssikutsu ja lasku lähetetään sähköpostitse heti kurssin varmistuttua kevään aikana tai viimeistään noin kaksi viikkoa ennen kurssin alkua.