Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen Taidekesän 2020 kursseille alkaa 1.2.2020.

Kursseille ilmoittaudutaan kurssisivulta löytyvällä sähköisellä lomakkeella tai sivulta tulostettavalla lomakkeella. Ilmoittautumislomake löytyy myös Taidekesän esitteestä.

Ilmoittautumislomakkeen lähetettyäsi saat sähköpostiisi vahvistusviestin siitä, että ilmoittautumisesi on vastaanotettu. Jos et saa vahvistusviestiä, tarkistathan sähköpostisi roskapostikansion.
Vahvistusviesti on samalla myös hyväksymisilmoitus kurssille. Jos kurssi on täynnä tai kurssi peruuntuu, ilmoitamme siitä erikseen. Musiikkikurssien valinnoista ilmoitetaan  ilmoittautumisajan päätyttyä.

Kutsuminen kädentaitojen, taiteen ja kirjoittamisen kursseille tapahtuu ilmoittautumisjärjestyksessä. Kurssilaisille lähetetään kurssikutsut ja -laskut sähköpostitse heti kurssin varmistuttua kevään aikana tai viimeistään  kaksi viikkoa ennen kurssin alkua.

Lasten ja nuorten musiikkikursseille, lauluviikolle ja soitinten mestarikursseille hakeneille lähetetään tieto valinnoista sekä kurssikirjeet ja laskut ilmoittautumisajan päätyttyä.

Peruutusehdot

Peruutus on maksuton 7 kalenteripäivää ennen kurssin alkua. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista peritään puolet kurssin hinnasta. Jos osallistuja esittää lääkärintodistuksen, kurssimaksu palautetaan. Kurssimaksun palautuksesta peritään 15 € toimistomaksua. Mikäli perumista ei tehdä lainkaan tai henkilö ei saavu kurssille, peritään koko kurssimaksu. Ilmoittautuminen ei raukea, vaikka kurssimaksu jätettäisiin maksamatta.

Joutsenon Opiston tietosuojaseloste