Ilmoittautuminen

Kursseille tulee ilmoittautua viimeistään kaksi viikkoa ennen kurssin alkua. Mikäli kursseilla on tilaa, ilmoittautumisia otetaan vastaan kurssin alkuun asti. Musiikkikurssien ilmoittautumisajat löytyvät kurssikuvauksista.

Ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautuessasi sitoudut maksamaan kurssimaksun.

Kursseille ilmoittaudutaan kotisivujen kautta sähköisesti, esitteen ilmoittautumislomakkeella tai puhelimitse. Opiston kotisivulta löytyy myös tulostettava ilmoittautumislomake. Kutsuminen kursseille tapahtuu pääsääntöisesti ilmoittautumisjärjestyksessä. Musiikkikursseille (soittimet/yksinlaulu/pienryhmälaulu) ilmoittaudutaan sähköisellä tai tulostettavalla lomakkeella. Musiikkikursseille opettajat valitsevat oppilaansa ilmoittautumisajan jälkeen.

Kurssilaisille lähetetään kurssikutsut ja laskut sähköpostitse viimeistään noin kaksi viikkoa ennen kurssin alkua.

Ilmoittautumislomakkeet toimivat 1.2.2018 alkaen.

 

Ilmoittaudu Taidekesän kursseille

 

Ilmoittaudu Taidekesän lasten ja nuorten musiikkiviikoille

 

Ilmoittaudu Taidekesän kuorokursseille

 

Ilmoittaudu Taidekesän lauluviikolle

 

Ilmoittaudu Taidekesän soitinten mestarikursseille

 

Tulostettava ilmoittautumislomake Taidekesän kursseille

Tulostettava ilmoittautumislomake Taidekesän musiikkikursseille

 

Peruutusehdot

 

Peruutus on maksuton 7 päivää ennen kurssin alkua. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista ja kurssin keskeyttämisestä peritään puolet kurssin hinnasta. Jos osallistuja esittää lääkärintodistuksen, kurssimaksu palautetaan. Kurssimaksun palautuksesta peritään toimistomaksu 15 euroa. Mikäli perumista ei tehdä lainkaan tai henkilö ei saavu kurssille, peritään koko kurssimaksu. Ilmoittautuminen ei raukea, vaikka kurssimaksu jätettäisiin maksamatta.

Joutsenon Opiston tietosuojaseloste