Vielä ennättää hakea syksyn opintolinjoille!

Jäikö opiskelupaikka saamatta tai pohditko vielä omaa juttuasi? Onko tavoitteesi korkeakouluopinnot vuoden päästä, ja opiskelemisen makuun tekisi mieli päästä jo nyt?

Laajaan koulutustarjontaamme kuuluu muun muassa yksitoista erilaista lukuvuoden mittaista, opintotukeen oikeuttavaa opintolinjaa. Suoritat valintasi mukaan esimerkiksi englannin, kasvatustieteen tai psykologian perusopinnot, mitkä hyväksiluetaan useimmissa yliopistoissa. Kohti pelialaa, Kuvataide– ja Lääkikseen -linjat preppaavat sinua kohti pääsykokeita ja Välivuosilinjalla voit vielä rauhassa tuumailla, mikä sinusta tulee isona. Japanin tai korean kieltä ja kulttuuria opiskelemalla avaat ovia opistoltamme Aasiaan asti.

Tarjoamme persoonallisen ja omat lähtökohtasi huomioivan mahdollisuuden tavoitteidesi saavuttamiseen. Joutsenon Opistossa opiskellessasi kehität samalla sekä akateemisia opiskelutaitojasi että omaa itseäsi. Opistossamme jokainen opiskelija on arvokas, ja kannustavalla otteella tsemppaamme toinen toistamme omien vahvuuksiemme hyödyntämiseen sekä opiskelupolun luomiseen!

Miksi Joutsenon Opisto on paras valintasi? Linjoillemme valikoituu muita samasta aiheesta kiinnostuneita ja usein keskenään hyvin samanhenkisiä opiskelijoita. Opintopisteiden lisäksi kartutat sosiaalisia suhteitasi ja hyödynnät yhdessä oppimista niin oppitunneilla kuin halutessasi asuntolassamme asuessasi. Ehdit pysähtyä pohtimaan kuka olet, mitä elämältäsi haluat ja kuinka saavutat tavoitteesi. Meillä opit elämästä ja elämää varten!

Syksyn opintolinjoilla on vielä vapaita opiskelupaikkoja. Hae nyt ja varmista opiskelupaikkasi lukuvuodeksi 2018-2019!

Hae opiskelemaan