Hae opiskelemaan

Lähetä hakemuksesi alla olevalla sähköisellä lomakkeella tai tulosta hakulomake ja lähetä se postitse opistollemme osoitteeseen Pöyhiänniementie 2 54100 Joutseno.

Lomakkeen lähetettyäsi saat sähköpostiisi vahvistusviestin siitä, että hakemus on vastaanotettu. Mikäli et ole saanut vahvistusviestiä, tarkistathan sähköpostisi roskapostikansion. Jos viestiä ei ole tullut, ota yhteyttä opistollemme.

Käsittelemme hakemuksesi kahden viikon kuluessa sen saapumisesta. Lähetämme hyväksymiskirjeen liitteineen sähköpostitse hakulomakkeessa ilmoittamaasi osoitteeseen.

Opiskelijat valitaan hakemusten perusteella, pääsykokeita ei ole.

Jos hakijoita ei ole saatu riittävästi ja linja joudutaan perumaan, ilmoitamme linjan perumisesta viimeistään viikkoa ennen lukuvuoden alkua.

Hakulomakkeet

Hakulomake Joutsenon Opiston koulutuksiin
Täytä hakulomake huolella ja tarkista tiedot ennen lähetystä. Jos haet useammalle opintolinjalle, rastita hakulomakkeeseen ensisijainen linjatoiveesi ja merkitse hakulomakkeen Lisätietoja-kohtaan muut linjat hakutoiveesi järjestyksessä.

Application Form in English

Tulostettava hakulomake


NainenMiesMuu


PeruskouluLukioMuu


Englannin kielen linjaJapanin kieli ja kulttuuriJohdatus kestävyystieteisiinKasvatustieteen perusopinnotKorean kieli ja kulttuuriKuvataidelinjaPsykologian perusopinnotSuomen kieltä ulkomaalaisille


Tarvitsen majoituksen (valitse alla olevista vaihtoehdoista)En tarvitse majoitustaMinulle käy millainen huone tahansa2 hengen huone1 hengen huone, jaettu kylpyhuoneHyväksyn

Joutsenon Opiston tietosuojaseloste