Hae opiskelemaan

Lähetä hakemuksesi alla olevalla sähköisellä lomakkeella tai tulosta hakulomake ja lähetä se postitse opistolle (Pöyhiänniementie 2, 54100 Joutseno).

Hakemuksia käsitellään saapumisjärjestyksessä. Opiskelijat valitaan hakemusten perusteella, pääsykokeita ei ole.

Lomakkeen lähetettyäsi saat sähköpostiisi vahvistusviestin siitä, että hakemus on vastaanotettu. Mikäli et ole saanut vahvistusviestiä, tarkistathan sähköpostisi roskapostikansion. Jos viestiä ei ole tullut, ota yhteyttä opistoon.

Tulostettava hakulomake

Application Form in English

Hakulomake Joutsenon Opiston koulutuksiin.
Täytä huolella ja tarkista tiedot ennen lähetystä. Jos haet useammalle linjalle, rastita hakulomakkeeseen ensisijainen linjatoiveesi ja merkitse hakulomakkeen Lisätietoja-kohtaan muut hakutoiveesi järjestyksessä.

Päätös opiskelupaikan myöntämisestä lähetetään liitteineen hakulomakkeessa ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Joutsenon Opiston tietosuojaseloste

PeruskouluLukioMuu


Englannin kielen perusopinnotJapanin kieli ja kulttuuriJapanin kielen ja kulttuurin jatkolinjaKasvatustieteen linjaKiinan kieli ja kulttuuriKorean kieli ja kulttuuriKuvataidelinjaLuMa-linjaPsykologian perusopinnotSuomen kieltä ulkomaalaisilleVälivuosilinja


Tarvitsen majoituksen (valitse alla olevista vaihtoehdoista)En tarvitse majoitustaMinulle käy millainen huone tahansa2 hengen huone1 hengen huone, jaettu kylpyhuoneHyväksyn

[recaptcha]