Kohti Taidekesää!

Perinteinen Joutsenon Taidekesä järjestetään jo 46. kertaa 4.6.-3.8.2018. Taidekesän kurssitarjontaan kuuluu tuttuun tapaan laaja kattaus kädentaitoja, musiikkia, kirjoittamista ja henkistä hyvinvointia.

Vuodesta toiseen suositut kurssit kuten akvarellimaalaus, proosakurssi, tilkkutyöt, kuorolaulu- ja muut musiikin kurssit ovat saaneet rinnalleen muotokuvamaalausta, luonnonvalokuvausta, joogaa ja Mandala wu-hsinia, jossa matkataan omaan minuuteen taiteen eri keinoin. Tänä kesänä myös lapset ja nuoret pääsevät tekemään Vedic Artia ja teroittamaan kyniään Kirjoita maailmankaikkeus! -kurssilla. Tutustu koko kurssitarjontaan ja tule syventämään jo olemassa olevia taitojasi tai hyppää rohkeasti itsellesi uudelle taiteenalalle! Ammattitaitoinen opetus ja Taidekesän yhteisöllinen ilmapiiri kannustavat löytämään ja kehittämään omia vahvuuksiasi!

Taidekesän ohjelmistoon kuuluu varsinaisten kurssien lisäksi lukuisia maksuttomia ja kaikille avoimia yleisötapahtumia. Taidekesän avajaisjuhlassa tiistaina 26.6. klo 19  juhlapuheen pitää toimittaja, tietokirjailija Leeni Peltonen. Kesän aikana vieraaksi saapuu muun muassa myös kirjailija Kati Tervo 10.7., ja taiteilija Konstantin Sterkhovin näyttelyyn voitte tutustua opiston ruokasalissa koko Taidekesän ajan aina kurssipäivisin klo 13.00-17.00.

Ilmoittautuminen kursseille avautuu torstaina 1.2.2018.

Tervetuloa tekemään tulevastakin kesästä ikimuistoinen yhdessä taiteillen ja tunnelmoiden Joutsenon Opiston luonnonkauniissa miljöössä!

Lue lisää ja ilmoittautudu