Uusille urille -kurssi 31.10.-4.11.2018

Jumittaako elämäsi paikallaan? Pohditko ammatinvaihtoa? Haluatko selvittää, mitä uutta, innostavaa ja ehkä yllättävääkin työelämällä on sinulle tarjottavanaan?

Heitä ”sitkut” ja ”mutkut” romukoppaan ja tule Uusille urille – tuuletusta kalkkiutuneille ajatuksille ja uraohjausta työelämän murroskohdissa oleville aikuisille -kurssille Joutsenon Opistolle 31.10.-4.11.2018! Jos olet lukenut jo tänne saakka, nyt on selvästi aika tehdä seuraava siirto!

Kurssilla pääset tarkastelemaan oman työelämäsi tämänhetkistä tilannetta ja tulevaisuutta ratkaisukeskeisin menetelmin. Tavoitteena on kirkastaa omia ajatuksia ja toiveita sekä rohkaistua työelämämuutosten toteuttamiseen. Kurssilla hyödynnetään ryhmätyöskentelyä ja henkilökohtaista ohjausta muun muassa NLP- ja Mindfulness-harjoituksin sekä Vedic Art -menetelmällä.

Ohjaajina toimivat Minna Miikki (KM, opinto-ohjaaja, opettaja, NLP Master Practitioner, Mindfulness MBSR -ohjaaja) ja Eliisa Kivistö (TTM, työnohjaaja ja terveydenhuollon opettaja, Vedic Art -opettaja).

Halutessasi voit majoittua opistollamme täysihoidolla. Kurssin kustannuksiin on mahdollisuus saada opintoseteliavustusta, josta lisätietoja antaa rehtori Ulla Huhtilainen ulla.huhtilainen(at)joutsenonopisto.fi.

Tule rohkeasti monipuoliselle tutkimusmatkalle omaan itseesi ja työhön osana hyvää elämänlaatua!

Lue lisää