Tervetuloa Taidekesään!

Perinteinen Joutsenon Taidekesä järjestetään jo 47. kertaa 3.6.-2.8.2019. Taidekesän kurssitarjontaan kuuluu tuttuun tapaan laaja kattaus kädentaitoja, musiikkia, kirjoittamista ja henkistä hyvinvointia.

Vuodesta toiseen suositut kurssit kuten akvarellimaalaus, proosa, tilkkutyöt, kuorolaulu- ja muut musiikin kurssit ovat saaneet rinnalleen mindfulnessia sekä yhteistyössä Suomen lausujain liiton kanssa järjestettävän lausuntakurssin.

Tutustu koko kurssitarjontaan ja tule syventämään jo olemassa olevia taitojasi tai kokeile rohkeasti jotain uutta! Ammattitaitoinen opetus ja Taidekesän yhteisöllinen ilmapiiri kannustavat löytämään ja kehittämään omia vahvuuksiasi.

Taidekesän ohjelmistoon kuuluu varsinaisten kurssien lisäksi lukuisia maksuttomia ja kaikille avoimia yleisötapahtumia. Kesäiltapäivät ja -illat soljuvat mukavasti konsertteja ja mielenkiintoisia luentoja kuunnellen. Taidekesän avajaisjuhlaa vietetään tiistaina 25.6. kello 19, jossa juhlapuheen pitää toimittaja, kirjailija Kimmo Ohtonen.

Taidekesässä vierailevat muun muassa kirjailija Päivi Alasalmi Studia Generalia -luennollaan tiistaina 9.7. kello 19.00, ja Vuoden nuori lausuja 2018, näyttelijä Miiko Toiviainen monologi-illassaan tiistaina 16.7. kello 19.00. Oopperalaulaja, professori Jorma Hynninen luennoi lauluviikolla keskiviikkona 24.7. klo 18.30. Taidemaalari Mikko Sakalan ja valokuvaaja Manja Riihelän näyttely on avoinna opiston ruokasalissa koko Taidekesän ajan aina kurssipäivisin klo 13.00-17.00.

Ilmoittautuminen Taidekesän kursseille on nyt käynnissä. Tervetuloa taiteilemaan ja tunnelmoimaan Joutsenon Opiston luonnonkauniiseen miljööseen!

Lue lisää